Terapie
podvědomých vzorců

"Já sama jsem tuto terapii v minulosti absolvovala a techniky, které předávám, pravidelně sama používám. To, jak mi pomohly změnit život, je hlavním z důvodů, proč jsem se rozhodla jimi pomáhat dalším lidem."

S čím klienti nejčastěji přicházejí

  • V životě je něco už opravdu štve a rozhodli se to změnit, jen nevědí jak na to
  • Chtějí zlepšit vztahy, ať už partnerské, rodinné nebo jiné
  • Chtějí zlepšit svůj zdravotní stav a řešit příčiny, nejen následky
  • Chtějí být úspěšnější a spokojenější v práci
  • Nechtějí se pořád něčím trápit a chtějí žít spokojenější život
  • Chtějí se posunout v osobním nebo spirituálním rozvoji
  • Prošli nebo procházejí ošklivým rozchodem a chtějí se z toho dostat
  • A mnoho dalších. Každý příběh je jedinečný. Jaký je tvůj příběh?

Využíváme potenciál mysli na úplně nové úrovni

Díky práci s podvědomými programy využíváme potenciál mysli na úplně jiné úrovni, než je zatím běžné. Díky tomu můžeme mít mnohem snadnější a příjemnější život a můžeme dosahovat čehokoli, co chceme. Limity jsou jen programy v naší hlavě a my si můžeme vybrat, jestli se jimi necháme nadále ovlivňovat, nebo je necháme v minulosti.

Celková životní transformace může nastat už po několika sezeních. Pokaždé se život posune na další "level", o úroveň výš. A je na každém, jestli na té úrovni už bude chtít zůstat, nebo pokračovat s čištěním dál.
Já osobně využívám čištění povědomých programů kdykoli nastane větší životní událost (nový partner, rozchod, těhotenství, úmrtí blízké bytosti, stěhování,…) a kdykoli procházím těžším obdobím. Čištění podvědomých programů dokáže těžké období neuvěřitelně zkrátit.

Sezení probíhají formou osobního setkání nebo přes videohovor, obě varianty jsou účinné.

Co nás čeká na sezení

Základ každého sezení:

✓  Zvědomíme si některé podvědomé vzorce často související s traumaty z minulosti a provedeme jejich čištění

✓  Naučíte se jak dále sami čistit své emoce kdekoli a kdykoli

✓ Naučíte se techniku na odpouštění rodinným příslušníkům

  Vyčistíme a aktivujeme vaše energetická centra v těle (čakry)

Dále je možné absolvovat:

Řádné ukončení minulých vztahů a odpoutání se od bývalých partnerů

  Cvičení na zlepšení rodinných vztahů

✓  Propojení se svým vnitřním dítětem a předky

Propojení vnitřního muže a ženy

✓  Techniky pomáhající v osobním a spirituálním rozvoji


"Vše se dnes zrychluje a díky tomu máme i techniky a možnosti terapií, jaké byly dříve nepředstavitelné. Během pár sezení dokážeme včistit a změnit to, co dřív trvalo měsíce nebo roky. 

Baví mě pracovat s technikami, které jsou ty z nejefektivnějších. Díky nim pomáhám klientům posunout život na úplně nový level a víc a víc využívat jejich potenciál."


Jak sezení probíhá? Podívejte se na zkušenost klientky.

Jak fungují podvědomé programy?

Podvědomé programy způsobují automatické reakce. Některé jsou dobré, třeba když ráno vstaneme a automaticky si jdeme vyčistit zuby. Ale mnoho z nich nám škodí a komplikuje život. Mezi takové negativní programy patří např. to, že když máme říct svůj názor před ostatními, automaticky znervózníme a zasekneme se, protože naše podvědomí se bojí nepřijetí a trestu za to, že něco řekneme špatně. To nám může způsobovat komplikace ve vztazích, v práci a tím i financích a nakonec i ve zdraví, protože kvůli psychosomatice se takový program manifestuje jako časté angíny nebo v krajních případech jako rakovina v oblasti krku.
Má to ale řešení. Pokud zůstaneme u tohoto příkladu, tak se jedná o program, který pravděpodobně vznikl v dětství, protože nás rodiče okřikovali, nebo protože nás učitelé před tabulí hodnotili. Jde o zkušenost, která pro nás už vůbec nemusí být relevantní.Takovou automatickou reakci rozhodně nepotřebujeme, místo toho potřebujeme být schopní říct asertivně t, co chceme. Tento program můžeme vyčistit. To znamená, že dáme příkaz podvědomí, aby tento program nechalo v minulosti a aby "odpojilo" emoční pouto, které máme ke zkušenosti z minulosti. Díky tomu se deaktivuje spouštěč negativních emocí. A až se příště dostaneme do situace, že budeme chtít říct svůj názor, už budeme schopní nenechat se strachem ovládnout, vnímat, že je iracionální a jednat navzdory strachu tak, jak my chceme, ne jak nám diktoval program.

Jaké techniky při sezeních používám?

Kombinuji několik metod tak, aby samotná terapie zabrala co nejméně času, abychom vyčistili a uzdravili co nejvíce a aby to pro vás zároveň bylo příjemné. Terapie spustí v člověku určité procesy a změny probíhají ještě několik týdnů až měsíců potom.

V terapii propojuji poznatky z psychologie, psychosomatiky, kvantové fyziky i východní filosofie. Zároveň využívám techniky z koučování a osobního rozvoje obecně. Hlavními technikami pro čištění podvědomých programů je technika vědomých prohlášení prováděná ve stavu vědomí alfa nebo theta a silné vizualizační techniky také prováděné v tomto stavu uvolnění, kdy máme snadnější přístup k podvědomí. Podle potřeby jsou využívány techniky kvantové terapie nebo Theta healing. 

Jak se na terapii připravit?

Nepotřebujete se nijak speciálně připravovat.
Je dobré přijít naladění na to, že vás čeká něco skvělého a že zažijete v životě větší posun. Můžete si i dát záměr co konkrétně si chcete vyřešit a uvědomit si, že jste rozhodnutí pro změnu. Ale pokud prostě jen přijdete, všechno zvláneme na sezení společně.

Jak se objednat?

Kontaktujte mě na kate.nov@email.cz, klikněte na tlařítko níže nebo vyplňte formulář v sekci kontakt a napište mi vaše časové možnosti. Poté vám zašlu dostupné termíny a zodpovím případné dotazy.

Čemu se kromě základního čištění můžeme věnovat?

  • Technika odpouštění

Tuto techniku většinou děláme na sezení automaticky, protože je VELICE DŮLEŽITÁ. Zcela jistě vás v životě někdo zranil. Nejvíce matka, otec, partner, bývalý partner nebo kdokoli jiný.

To, že vůči nim chováme zášť, ubližuje hlavně nám. Oni o tom často ani nevědí nebo je jim to dokonce jedno. Proto je velice důležité, abychom my sami provedli odpuštění. Určitě se potom budeme cítit líp a vztahy s danými osobami se výrazně zlepší.

  • Odstranění hradeb kolem srdce

Bariéry, které jsme si vytvořili po prožitých traumatech proto, aby nás nemohlo nic dalšího zranit. Nechceme si další lidi pustit k tělu. Ale ve výsledku nám to spíš ubližuje. Společně můžeme tyto hradby překonat a otevřít se novým vztahům.

  • Technika pro zlepšení vztahů v rodině

Není výjimkou, že si členové rodiny nerozumí. Vzniká mezigenerační propast, a přestože by každý z rodiny chtěl mít krásné vztahy, často nevědí jak na to. V rámci sezení vám můžu předat techniku, která může hodně pomoct. 

  • Rozchodový rituál po prožitém vztahu

Nemůžete se odpoutat od bývalého partnera/partnerky?
Rozešli jste se ve zlém?
Nebo se nyní chcete rozejít, ale „nějak to nejde“?
Ať tak nebo tak, řádným ukončením vztahu pomůžete sobě i protějšku a oba se budete moct pohnout dál.

  • Vrácení negativních energií tomu, kdo nám je dává

Tato technika se hodí, pokud máme s někým špatný vztah a vstřebáváme od něj „jedy“ nebo z vás "vysává energii". Jistě každý někoho takového známe, ale pokud jsme nuceni se s ním vídat častěji, může to být příliš vyčerpávající.

Může se týkat i partnera, který v hádce řekl něco, co nás zraňuje a zůstává v nás. Tyto špatné energie běžně vstřebáváme a necháváme si je v sobě. Pokud je vrátíme tomu, od koho přišly, bude nám lépe. Doporučuji všem.

  • Techniky pro spirituální rozvoj

Přivolání nových průvodců na vaší cestě

Odvedení negativních entit do světla

Odpojení se od limitujících zasvěcení

Připojení ztracených částí duše

Aktivování torzního pole 22 odpovědného za „speciální schopnosti“

Co stihneme během jednoho sezení?

To je velice individuální. Záleží to na míře zátěží, které máte, a na vaší otevřenosti a odhodlanosti pracovat. Základem je zjištění a zvědomení si podvědomýh vzorzů, jejich rušení a čištění emocí.

Pokud byste chtěli stihnout konkrétní techniku z výše uvedených, řekněte mi to předem, prosím. Přizpůsobím tomu sezení. (např. "mám špatný vztah se sestrtou, ublížila mi a nejde mi jí odpustit." - více vás provedu technikou odpuštění.)

Obecně na terapii doporučuji absolvovat minimálně 2 nebo 3 schůzky. V některých případech terapie odstartuje větší životní změny a po takoých změnách doporučuji opět dočistit. Výrazné změny ale pocítíte už po jednom sezení.

Kdy pomoct nemůžu?

✘  Pokud sami nebudete pracovat a chtít věci změnit, nepomůžu vám ani já. Také je možné, že se některé zátěže a nemoci můžou po nějakém čase vrátit, pokud se nebudete po terapii řídit mými doporučeními.

✘  Terapie nenahrazuje odbornou lékařskou péči. Na sezení nechoďte, pokud trpíte schizofrenií nebo máte život ohrožující psychické onemocnění.

Etický kodex

Vše, co mi v průběhu sezení řeknete, považuji za velice důvěrné a nešířím to dál. Zároveň vás nijak neposuzuji a nesoudím. Díky tomu vzniká bezpečné prostředí, ve kterém se mohou léčit i hluboké rány.

Reference

Ke Kátě jsem přišla v době, kdy jsem měla opravdu velkou krizi a ona mě doslova zachránila a to už za tu dobu třikrát. 😁 Je s ni krásná domluva. Vždycky v momentě, kdy se za mnou zavřou dveře a vkročím do místnosti vím, že jsem v bezpečí . Ale co je hlavní - věci se dějou a to fakt rychle! Někdy se stane, že po větším pročištění jste úplně na dne a všechno je ještě horší ale netrvá to dlouho a děje se to proto, aby pak mohlo být všechno tisíckrát lepší 😍❤️ Děkuju za všechno ☺️
Marie A.
První online sezení s Káťou jsem měla před Vánocemi a musím říct, že jsem opravdu vděčná. Nejenže se mi naplno věnovala, vše vysvětlila, ale taky jsme se zasmály. Velmi se mi líbí její příjemný a uklidňující hlas, meditace s Kačkou byla fakt senzační. Po necelém měsíci se mi dostaly první výsledky, kdy jsem poznala, že čištění tomu pomohlo. Dostala jsem i nějaké návody, jak si můžu sama pročišťovat své strachy, ale taky mi Kačka nabídla, že kdykoliv nebudu něco vědět nebo budu potřebovat radu tak jí můžu napsat- což velmi oceňuji její individuální přístup. Samozřejmě každý den se věnuji svému plánu, který jsem dostala a musím říct, že mě to opravdu baví. Za mě určitě doporučuji, neboť to Kačku opravdu velice baví a jde to vidět i na její práci. Je pro mě velkou inspirací a vždy mě dokáže předat kus energie.
Kateřina Z.
Ve svém životě hledám výjimečné lidi, kteří dokáží transformovat život člověka. Káťa je rozhodně jedním z nich. Pokaždé, když ji vidím, tak mě obrovským způsobem inspiruje a i proto doporučuju její praxi a cokoli může nabídnout. Děkuji ti za individuální a láskyplný přístup.
Ondřej B.