"Dřív jsem měla deprese, velice špatnou imunitu a nevyléčitelnou nemoc. 

V průběhu své cesty jsem se vyléčila psychicky i fyzicky a stala se ze mě sebevědomá a hlavně šťastná žena, která využívá svůj potenciál a žije naplněný život. To přeji i vám všem.

Rozhodla jsem se k tomu pomáhat i ostatním pomocí metod a technik, které nejvíce pomohly mně."

Když se ohlédnu zpět, tak jsem vždy byla citlivé a empatické dítě. Silně jsem vnímala emoce druhých a často si je nechávala v sobě. Bohužel jsem slýchala, že kvůli citlivosti budu mít těžký život. Proto jsem vše potlačovala a většinu věcí jsem se naučila nevnímat.

Psychosomatika je ale mocná, a tak se moje potlačené emoce začaly projevovat nemocemi. V 15 letech jsem strávila dva měsíce v nemocnici, šlo mi o život. V té době jsem pochopila – musím s tím něco dělat.

Začala jsem se zabývat psychologií, později psychosomatikou. Začala jsem studovat lidské tělo a pracovat s ním. Prostudovala jsem desítky knížek o výživě, správném cvičení a fitness, ale i o osobním rozvoji v dalších oblastech. A můj život se zlepšoval.

Na začátku vysoké školy jsem se začala zajímat o psychologii úspěchu. Na jednom semináři jsem zaslechla myšlenku, že úspěch, ať už co se týká peněz, zdraví, vztahů nebo dalšího, jde ruku v ruce s osobním i spirituálním rozvojem. To je blbost, ne? Vždyť duchovní mistři jsou asketové – chudí, úplně sami někde v horách a nic si nedopřejí. Ale řekl to velice úspěšný, bohatý člověk, který vypadal, že je šťastný ve všech oblastech života. Tak jsem se to rozhodla ověřit a zabývat se i duchovním rozvojem. 

Postupně jsem začala pravidelně meditovat a cvičit jógu. Cítila jsem obrovský přínos, který to mělo. Přirozeně ke mně začala přicházet témata, jako jsou spiritualita, energie, kvantová fyzika, transpersonální psychologie a další.

Jednou jsem narazila na video, kde paní říkala, že se dá léčit energiemi a že nám ukáže jak na to. Byla jsem velice skeptická. V té době jsem si myslela, že léčitelé fungují jen jako placebo. Ale paní z videa dávala přesný návod na léčení, tak jsem se rozhodla to z legrace zkusit.

Potom, co jsem přesně následovala její pokyny, jsem cítila něco naprosto fascinujícího. Obrovské vlny tepla v mém těle a brněly mě ruce jako by jimi procházel elektrický proud. Trochu jsem se toho lekla. Ale byl to tak silný zážitek, že jsem uznala, že nějaké energie tady asi jsou a je super, že někteří lidé s nimi umí pracovat.

Zároveň díky studiu psychologie jsem věděla, že lidé mají mnoho podvědomých programů, které výrazně ovlivňují jejich život. Často velice negativně. Nejčastější programy bývají třeba „Lásku si musím zasloužit,“ „Pro peníze se musí tvrdě makat,“ „Je normální být každý podzim nemocný,“ „Nejsem dost dobrý,“ „Nejsem dost hezká“… Snažila jsem se s tím pracovat, ale bylo to náročné a šlo to pomalu. A tak jsem hledala techniku, která by byla opravdu efektivní.

Jak jsem psala výše, tak jsem si také nově uvědomovala, že existují nějaké energie, základní energetická centra v těle (čakry) a že je potřeba je čistit a starat se o ně. Že to může pomoct i se zdravím. Ale také jsem neznala opravdu efektivní techniku.

Až jsem narazila na Ondřeje Suchopára. V té době ještě měl osobní konzultace s klienty a nabízel techniku, která splňovala všechno, co jsem potřebovala. Velice, velice efektivní přepisování podvědomých bloků a zároveň čištění čaker. A já si konečně uvědomila, jak moc spolu tyto dvě oblasti souvisí.

Absolvovala jsem terapii a ta odstartovala neuvěřitelné změny v mém životě. Nejdřív teda přišlo těžší období, protože jsem se „čistila“. Ale pak jsem poprvé v životě začala být skutečně zdravá. Navnímala jsem své tělo tak, že kdykoli bych mohla být nemocná, všimla jsem si toho včas a udělala jsem změny, abych nemocná  nebyla.
Úplně se mi změnily vztahy. Jakoby se vyčistily. Někteří lidé odešli a místo nich přišli takoví, kteří si mě váží, mají mě rádi, dávají mi to najevo a jsou skutečně dobří přátelé. S těmi, co zůstali, se náš vztah hodně zlepšil. Vyjasnili jsme si naše úhly pohledu na věc. Odpustili jsme si. A začali jsme být vzájemně otevřenější.

Já samotná jsem konečně získala sebevědomí. Začala jsem se mít ráda a jednat podle toho. Začala jsem mít i mnohem víc energie a chuti do života. Prostě se změnilo k lepšímu skoro všechno. A já konečně začala být sama sebou.

Ale jak jsem psala – terapie tyhle změny „pouze“ odstartovala. Bylo pak na mně, jestli příležitosti využiju a budu na sobě pracovat dál s pomocí technik, které jsem od Ondřeje dostala do ruky. Já jsem to vzala velice poctivě a řídila se jeho radami, protože jsem v tom viděla ten obrovský potenciál. A rozhodně se mi to vyplatilo.

Techniku jsem se od Ondřeje naučila. Nejdřív pro vlastní potřeby a k pomoci blízkým. Ale nakonec jsem se rozhodla využít všechny své schopnosti a dovednosti a pomáhat tím i dalším lidem.

Techniku jsem ještě upravila a vložila jsem do ní velkou část sebe, svých znalostí a dovedností. Kombinuji ji s dalšími technikami podle potřeb konkrétního klienta a mám velkou radost, když vidím, jak moc už teď mým klientům pomáhá.

Pokud vás můj příběh zaujal a cítíte, že by tahle terapie byla pro vás, moc ráda vás tím provedu a předám vše, co budu moct. Sezení si můžeme domluvit na odkazu níže.